3. helmikuuta 2013

Tuhti tomaattikeitto

Mikäpä olisi maukkaampaa kuin lämmin keittö ulkoilun jälkeen! 




PEKONI-TOMAATTIKEITTO

6 annosta

1 pak (120g) pekonia
1 pussi (200g) pakastesipulia
2 valkosipulinkynttä
10 dl vettä
2 kasvisliemikuutiota
2 dl punaisia linssejä
1 tlk (400-500g) tomaattimurskaa
1 rasia (200g) Valio viola ruohosipuli tuorejuustoa

Suikaloi pekoni. Paista suikaleet pinnoitetussa kattilassa. Lisää joukkoon sipuli ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi, Lisää liemikuutiot ja lävikössä jouksevalla vedellä huuhdotut linssit. Lisää tomaattimurska. Keitä kannen alla n. 30 minuttia. Lisää tuorejuusto. Kuumenna sekoittaen ja tarkista maku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit! Kommenteista olen kiitollinen.